با خواندن عنوان مقاله در ذهن خود این سوال مطرح می شود که عمل بینی با حاملگی چه ارتباطی خواهد داشت؟ اما اگر شما نیز یکی از کاندیدای رینوپلاستی باشید ، بی شک به این فکر کرده اید که آیا در این وضعیت می توان بینی را عمل کرد یا خیر؟ بایستی برای رسیدن به این جواب ابتدا در روند انتخاب بهترین دکتر عمل بینی بسیاری محتاط پیش بروید و در ادامه بهتر است که در جلسات مشاوره شرکت کنید که از تمامی بایدها و نبایدهای این روند آگاه باشید. به گفته جراح بینی ، بارداری و جراحی بینی در شیراز یکی از مهمترین نکاتی است که بهتر است فرد مراجعه کننده در اقدامات قبل از عمل زیبایی بینی به دقت آن را رعایت کند.
بارداری و جراحی بینی در شیراز
عمل کردن بینی از جراحی های زیبایی است که امروزه بیشترین متقاضی را به خود اختصاص داده است. از آنجایی که زنان همواره در پی زیبایی و زیبا دیده شدن هستند بیشتر از آقایان در پی رینوپلاستی می باشند. از همین رو جراح بینی باید بیشترین نکات را به این افراد گوش زد کند. بسیار بر انجام اقدامات قبل و بعد از جراحی بینی تاکید می کنند که فرد بهترین دوره نقاهت و نتیجه ای مطلوب را از روند پیش رو به دست بیاورند.
بارداری بیش از عمل کردن بینی
عمل زیبایی بینی یکی از پروسه هایی است که برای دریافت نتیجه نهایی به دست آمده بایستی صبور باشید. این صبر موجب می شود که دوره نقاهت را به خوبی و اصولی پشت سر بگذارید. از همین رو بانوانی که قصد بچه دار شدن را دارند می بایست بدانند که انجام جراحی بینی بعد از زایمان ؛ مستلزم گذراندن دوره ریکاوری می باشد در نتیجه بهتر است که در زمان مناسبی اقدام به اعمال تغییرات بینی را انجام دهند. تعداد بسیاری از جراحان به این معتقد هستند که بارداری و جراحی بینی با یکدیگر تداخل ندارند و بانوان می توانند در دوران بارداری خود نیز به رینوپلاستی بپردازند. اما در نظر اکثریت همواره بر این امر است که بهتر است بارداری و جراحی بینی در شیراز با احتساب زمان مناسب انجام بگیرند.
بارداری بعد از عمل بینی خطرناک است؟
در حقیقت، عمل بینی یک عمل جراحی است که ممکن است با برخی مشکلات و خطرات خود همراه باشد. اما از آنجا که بارداری نیز یک دوره حساس است، تأثیر بینی گرفتن بر بارداری میتواند وابسته به عوامل مختلفی مانند نوع و جزئیات عمل بینی، زمان انجام عمل بینی در مقایسه با بارداری، و تشخیص پزشک باشد. در صورتی که شما در حال برنامه ریزی برای بارداری هستید و قصد دارید عمل بینی انجام دهید، بهتر است با پزشک خود درباره این موضوع صحبت کنید. او می تواند مشاوره لازم را بر اساس وضعیت خاص شما ارائه دهد و در نهایت تصمیم درست را برای شما بگیرید.
بعد از زایمان می توان بینی را عمل کرد؟
یکی دیگر از سوالاتی که عمدتا مطرح می شود این است که چه مدت بعد از زایمان می توان جراحی بینی را انجام داد؟ برای پاسخ دادن به این سوال می بایست به جراح بینی مراجعه کنید و ایشان با توجه به وضعیت و میزان سلامت شما می تواند به شما این اجازه را بدهد که می توانید عمل بینی را انجام دهید یا خیر؟! این امر در واقع در گرو این است که بانوان بعد از وضع حمل چه میزان تورم دارند و چه مدت نیاز است که به وزن ایده آل خود بازگردند. این دو مورد می تواند به شما بگوید که آیا برای جراحی بینی آمادگی دارید یا خیر؟! به صورت معمول دو الی سه ماه پس از زایمان می توان متقاضی جراحی زیبایی بینی شوید. توصیه اکید در این زمینه به شیردهی مرتبط می شود که بایستی 24 الی 48 ساعت بعد از رینوپلاستی نباید به نوزاد خود شیر بدهید. این کار به دلیل استفاده از مواد بیهوشی می باشد که در روند عمل کردن بینی مورد استفاده قرار می گیرد. تنها نکته نگران کننده برای نوزاد و جنین در واقع استفاده از مواد بیهوشی است که دکتر دنیا کرمی ، عمل بینی تاکید می کند که باردار نباشید یا بعد از اعمال تغییر نباید شیردهی را برای نوزاد خود انجام دهید. زیرا مواد استفاده شده در روند بیهوشی برای جنین می تواند خطرساز باشد و بهتر است که در برابر این چنین مواردی قرار نگرفته باشد.
جراحی بینی در دوران شیردهی
همانطور که در بالا مطالعه کرده اید افرادی که تمایل به جراحی بینی دارند می بایست حداقل دو ماه از زایمان آنان گذشته باشد. این مورد می تواند به مادر این اطمینان خاطر را بدهد که آثاری از مواد بیهوشی در حین جراحی بینی بر جای نمانده است. به همین ترتیب جای نگرانی برای مادران که تمایل به عمل بینی را دارند برجای نخواهد ماند. اما باز هم برای تاکید و اطمینان خاطر بهتر است که با جراح بینی مشورت کنید که ایشان بر اساس وضعیت جسمانی و میزان سلامت شما تعیین کنند که آیا می توانید در دوران شیردهی این عمل را انجام دهید یا خیر؟!
افتادگی بینی بعد از جراحی بینی
یکی دیگر از شایعاتی که پس از عمل بینی فرد را نگران می سازد ، افتادگی بینی بعد از تمام شدن روند می باشد. اما نکته مثبت این است که شما در پی بارداری این چنین تجربه تلخی را نخواهید داشت. در نتیجه هرگز نگران افتادگی بینی در دوران بارداری خود نباشید. تنها موردی که برای فرد به وجود می آید تورم بعد از عمل بینی است که تمامی افراد به این عارضه دچار خواهند شد. پس از تمام شدن جراحی بینی تورم کاهش می یابد و رو به بهبود خواهد بود.
عوارض جراحی بینی و بارداری
بارداری بعد و یا حتی قبل از عمل بینی هیچ نوع عوارضی را بر روی جنین برجای نخواهد گذاشت. تنها نکته قابل توجه این است که بارداری و جراحی بینی در شیراز باهم همزمان صورت نگیرد. همانطور که در اقدامات قبل از جراحی بینی مطالعه کرده اید ، می دانید که ابتدایی ترین قدم برای تغییر فرم بینی انجام آزمایشات خون است که در بانوان تست بارداری نیز می باشد که جراح بینی از عدم حاملگی بانوان متقاضی مطمئن باشد. بی شک در تمامی چهارچوب های پزشکی استثنا هایی نیز وجود دارد که برای سلامتی فرد مهم می باشد. در برخی موارد برای سلامت فرد بهترین دکتر عمل بینی مجبور می شود که با در نظر گرفتن میزان سلامتی بیمار او را تحت عمل بینی قرار دهد. عمده این استثنا ها به جراحی درمانی بازمیگردد که برای تنفس فرد اختلال ایجاد شده است. در پی رینوپلاستی ممکن است عوارضی مانند کاهش حس بویایی ، گرفتگی بینی ، تورم و کبودی می تواند از سری عارضه های باشد که بعد از عمل بینی برای فرد به وجود می آید. بخاطر داشته باشید با انتخاب بهترین جراح بینی می توانید میزان ریسک این عمل زیبایی را به حداقل ترین حالت ممکن برسانید.
آیا حاملگی بعد از عمل زیبایی بینی خطرناک است؟
بارداری بعد از جراحی بینی در اکثر موارد می تواند ایمن باشد، اما همچنین باید به توصیه های دکتر عمل بینی توجه کنید. در کل، برخی عوامل را در نظر بگیرید:
- ترمیم و بهبودی کامل بینی: قبل از برنامه ریزی برای بارداری، باید بهبود کامل بینی بعد از جراحی اتفاق بیفتد. این بدان معناست که بازگشت به شکل و عملکرد طبیعی بینی باید تکمیل شود.
- زمان عمل: توصیه می شود حداقل ۶ ماه پس از جراحی بینی صبر کنید تا از ثابت شدن و بهبودی تمامیت بینی اطمینان حاصل کنید. در این زمان، میزان التهاب و حساسیت بینی به اندازه کافی کاهش می یابد.
- مشاوره پزشک: قبل از برنامه ریزی برای بارداری، با پزشک خود مشورت کنید و در مورد تاریخچه جراحی بینی، همه مراحل بهبودی و ریسک های مرتبط با بارداری بحث کنید.
نتایج جراحی بینی در دوران بارداری
بدن افراد طی حاملگی دستخوش تغییرات قابل توجهی از جمله التهاب بینی و همچنین ضخیم شدن دیواره های آن می شود. برخی از بانوان با افزایش احتقان مجاری و حفره های سینوسی روبرو می شوند که این تغییرات می تواند عارضه هایی را برای فرد به وجود آورد. همچنین ورم بارداری موجب تورم در بینی طی درازمدت می شود که جای هیچ گونه نگرانی نیست. این التهاب تاثیری در شکل بینی نگذاشته و به مرور زمان رفع می شود. همچنین به یاد داشته باشید که چسب بینی در بارداری سبب کاهش ورم در آن نخواهد شد. اغلب در این شرایط ، بینی ملتهب و یا پف کرده شده و داخل آن شروع به ورم می کند که این علائم همگی طبیعی هستند که بعد از حاملگی برطرف می شوند. از این رو اگر به مشکل تنفسی ناشی از ورم شدید ، دچار شدید حتما به پزشک مراجعه کنید.
تاثیر زایمان طبیعی بر نتیجه عمل بینی
بسیاری از زنان پس از انجام زایمان طبیعی نگران تغییر شکل در بینی خود می شوند. این افراد می خواهند بدانند که آیا طی دوره حاملگی ، افزایش وزن و التهاب می تواند فرم طبیعی بینی عمل شده را تحت تاثیر خود قرار دهد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که کاهش و یا افزایش وزن دوره بارداری هیچ یک در نتیجه نهایی رینوپلاستی تاثیر گذار نیست ، به شرطی که مراقبت های پس از جراحی بینی با دقت انجام شده باشد. در صورتی که تصمیم به عمل زیبایی بینی دارید ، بهتر است برنامه بارداری و جراحی بینی را به گونه ای طرح ریزی کنید که این پروسیجر حداقل شش ماه پیش از بارداری صورت گیرد ، زیرا بینی تا آن هنگام استحکام یافته و به فرم دلخواه خود رسیده است. رعایت مراقبت های بعد از عمل بینی نیز ، کمک شایانی به بهبودی سریعتر آن می کند و با توجه به آن ، فرد زودتر می تواند اهداف زیبایی و درمانی خود را دنبال کند.
آخرین دیدگاهها